Skip to content

Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων, με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση στο σχεδιασμό και τη διαχείριση προγραμμάτων ζωής. υγείας και ασφαλίσεων περιουσίας, για εσάς, την οικογένεια σας και την επιχείρηση σας.

Η Αποστολή μας

Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, μέσα από τον θετικό μας ρόλο στην αντιμετώπιση με ηρεμίαδυσκολιών και απρόβλεπτων καταστάσεων στη ζωή τους.

Μεθοδολογία

Συζητώντας μαζί σας, σας βοηθάμε να επιλέξετε τις λύσεις εκείνες που ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ώστε να προσαρμόζουμε τις λύσεις αυτές στις αλλαγές που προκύπτουν.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Λόγω της πολυετούς εμπειρίας των μελών της ομάδας μας.
  • Επειδή δημιουργούμε με τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις, που μας τιμούν με τη συνεργασία τους, σχέσεις μακρόχρονης εμπιστοσύνης
  •  Για τις εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρουμε
  •  Για την υψηλή φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρείας που εκπροσωπούμε (INTERAMERICAN)
  •  Για την ανθωποκεντρική προσέγγιση, που εφαρμόζουμε ως μεθοδολογία δουλειάς

Η ομάδα μας

ΓΡΙΒΑ ΛΙΝΑ asfalistikos sumvoulos

Η επαγγελματική μου πορεία συνδέεται άμεσα με τις σχέσεις  που έχω δημιουργήσει με τους πελάτες μου, τη δέσμευση, τη συνέπεια αλλά και την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζω κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

ΓΡΙΒΑ ΛΙΝΑ

5/5

“Μέσα από μια διαδρομή 6 χρόνων συνεργασίας, αυτό που με εντυπωσιάζει στη Λίνα, είναι η δέσμευση της στο να προσφέρει το μέγιστο δυνατό στον ασφαλιζόμενο. 

Με υπομονή, ευγένεια και ειλικρίνεια είναι πάντα εκεί να μου εξηγεί κάθε φορά το επόμενο βήμα. Η συνέπεια της έχει δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης και πέρα από συνεργάτιδα τη θεωρώ και φίλη μου” 

Σοφία Πόπορη

“κ. Γρίβα, εγώ και η οικογένεια μου σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που μας παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο, πρόθυμο να μας βοηθήσει ότι κι αν συμβεί.”

Βέρα Βικελή

ΜΗΛΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -asfalistikos sumvoulos

 

‘’Με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα υπηρετώ καθημερινά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μου, με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους, καλλιεργώντας μαζί τους σταθερές και μακροπρόθεσμες σχέσεις’’

ΜΗΛΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5/5

«Είναι πολύ σημαντικό, ότι ο Παναγιώτης πέρα από ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες με τις υψηλότερες επιδόσεις και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και φίλος !

Τον  ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια της επαφής μας, που χτίσαμε μαζί αυτή την υπέροχη σχέση και ήταν και είναι πάντα δίπλα μας !»

Κατερίνα Βαγιανού και Γιάννης Ζυγομαλάς

Επιχειρηματίες  

«Ο Παναγιώτης, αγαπά πολύ αυτό που κάνει και προφανώς γι’ αυτό το κάνει αποτελεσματικά.

Νομίζω βέβαια πως αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον είναι άνθρωπος, που ότι και να έκανε θα το έκανε υπεύθυνα και με συνέπεια.

Τον ευχαριστώ λοιπόν που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν.

Τον ευχαριστώ για την υπομονή και την καλή του πρόθεση, για την βοήθεια και την συνεχή ενημέρωση.»

Ερατώ Χατζημιχαλάκη

Οικογενειακή Σύμβουλος

ΤΣΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ασφαλιστικος συμβουλος

«Στόχος μου είναι η ολιστική προσέγγιση των αναγκών κάθε ενδιαφερόμενου, μέσα από την εκπόνηση ολοκληρωμένων Ασφαλιστικών Προτάσεων. Τα αποτελέσματα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, μιλάνε μέσα από τα λόγια των ασφαλισμένων μου»

ΤΣΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5/5

«Αναφορικά με την εξυπηρέτηση του κ. Τσώνη, ξεχωρίζει για την αμεσότητα, την ταχύτητα και ταυτόχρονα την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πάντα ενημερωμένος και έτοιμος να προτείνει χρηματο-οικονομικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τόσο της οικογένειάς μου, όσο και της επιχείρησής μου.»

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Επιχειρηματίας

“Ο κος Τσώνης είναι Ασφαλιστικός Σύμβουλος που εμπνέει υψηλή εμπιστοσύνη, με βαθιά γνώση του αντικειμένου του, αλλά και με ανθρώπινη προσέγγιση. Γι αυτό του έχω εμπιστευτεί όχι μόνο την διασφάλιση των περιουσιακών μου στοιχείων (αυτοκινήτων, κατοικίας, φωτοβολταϊκών πάρκων), αλλά κυρίως την ασφάλιση της υγείας της οικογένειάς μου.”

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ – Δρ. Υδρογεωλόγος

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ asfalistikos sumvoulos

Καθήκον μου είναι η διερεύνηση αναγκών του πελάτη και η
διασφάλιση τους μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα πάντα με την
αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της INTERAMERICAN.

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5/5

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύντομα ένα εξιδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας